Avajang (26-11-15)
من یک سیستم جدید حدود 10 روز پیش خریدم با
cpu :5820
ram : kingstone hyper x fury 2666Mhz 64 GB
VGA :evga 970 gtx
Power :evga 750Watt G
اولش وقتی روشن کردم بعضی وقتا بالا می اومد تو ویندوز 10 بعضی وقتا نمی اومد ولی وقتی بالا می اومد دیگه معمولا بدون مشکل کار می کردش
یعنی وقتی بالا نمی اومد قبل از رسیدن به صفحه بایوس شروع می کرد به تعدادی بوق زدن ممتد و صفحه هیچی بدون تصویر! و ریستارت و دوباره همین طوری... تا اینکه یا خودش درست می شد یا اینکه از پشت پاور رو خاموش می کردم تا خاموش می شد و دوباره روشن می کردم
ارور های روی مادر بورد انواع و اقسام داشتش از 94 و 74 بگیر تا 04 !
سیستم رو برگردوندم به بایوس دیفالتش و فرکانس رم ها رو روی 2133 گذاشتم فکرر کردم فرکانس رم ها رو ساپورت نمی کنه چون توی manual اش دیدم ولی خب بایوس اپدیت شده بود...
و یک هفته در کمای تعجب کار کردش !!! ( البته چند بار داخل دیندوز crash کردش ...
و دوباره یه دفه کابل برق رو از پشت مادر بورد در حالت خاموش بودن کامپیوتر جدا کردم و دوباره وصل کردم و بعدش همه چیز ریختش به هم روز از نو !! ...کرش های متعدد تا اینکه کلا ویندوز 10 نابود شد !!! دیگه بالا نمی اومد
حتی خیلی وقتا توی صفحه بایوس گیر می کنه !
بعضی وقتا قبل از رسیدن به صفحه بایوس ریستارت می شه !
بایوس رو از F9b بردم روی F8 فکر کردم چون بتا هستش مشکل داره بازم درست نشد...
حالا می خوام ویندوز 7 بریزم دیگه همون اول ریختن ارور ابی می ده و ریستارت می شه و دوباره شروع می کنه به بوق بوق بوق بوق ....ریستارت و دوباره....
جالبه یه دفعه که تونستم برم توری بایوس دیدم فرکانس سی پی یو که باید 3300 باشه زده 4400 ! البته با فرکانس 4400 دمای سی پی یو 34 درجه بود !!!!×!!!! یعنی multipler اش رو زده 44 !!!
البته این قبلا درست بود این آخری که دیگه نابود شد سیستم این طوری شد
رم ها رو تست کردم مشکلی نداشت و سیستم رو با رم های gskill و crusail هم تست کردم ولی مشکل بازم وجود داشت
کارت گرافیک مشکلی نداره
دیگه چیز دیگه ندارم تست کنم...
Any idea ???
مغزم دیگه کار نمی کنه !...کسی تا حالا به همچین چیزی برخورده یا پیشنهادتون اینه که مادر بورد رو ببرم گارانتی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی چقدر طول می کشه جواب بده من از کار بیکار می شم...هر روزش برام کلی ضرره ...شنیدم گاهی تا 10 روز طولش می دن ؟؟؟
من از گیگابایت نا امید شدم امیدوارم از گارانتی آواژنگ نا امید نشم...چون بعضی وقتا تو اینترنت آدم چیزایی می بینه در مورد گارانتی ها ولی نمی خوام قضاوت پیش پیش کنم...
آخرین ویرایش توسط pixolator در تاریخ 26-11-15 انجام شده است
Avajang (26-11-15)
|
از سه قسمت cpu-memory-spd در برنامه cpu-z شات بگذارید .
اگر تغییرات در فرکانس پردازنده قبلا دادید . قبلا از شات گرفتن یکبار clear cmos کنید .
حدود یکساعت با برنامه pasmark memtest از مموری سیستم تست بگیرید . این برای اینکه چک کنم خطایی در مموری و مموری کنترلر دارید یا نه .
با memtest همون که صفحه ابی داره یه تست کامل از 64 گیگ رم گرفتم همون هفته اول سه ساعت و نیم طول کشید هیچ مشکلی مشاهده نشد
الان هم دیگه نه ویندوز دارم و نه می تونم بریزم که اون نرم افزار هایی که شما می فرمایید رو براتون عکسش رو بذارم ولی اینا رو هم اون زمان که می اومد بالا داشتم نرمافزار هاشو و تست کردم و فرکانس رم ها و سی پی یو چیز عجیبی نشون نمی داد ولی فعلا نه سیستم عامل دارم و نه میشه ریخت و همین جوری مونده !!
البته نوشتم بالا خدممتون که با دو مدل رم دیگه هم تست کردم و یا حتی همه رم ها رو برداشتم یه دو نه اش رو گذاشتم که فقط با همون یه دونه ویندوز بریزه ولی بازم ایراد ادامه دار بودش
بنظر نمی اد از رم ها باشه اگرچه که حدس اولیه خودم هم ایراد در رم ها بودن
باز سعی می کنم clear cmos کنم ببینم چی میشه
آخرین ویرایش توسط pixolator در تاریخ 26-11-15 انجام شده است
یکسری از مواردی گفتید بیشتر به ایراد پردازنده نزدیک هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pixolator برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چک کردن مموری کنترلر پردازنده هم منظورم بود دلیل تست رم هم همین بود .
برق رو از پاور بکشید . باطری رو برعکس کنید و چند بار کلید clear cmos کنید . البته سعی کنید چند ساعتی باطری برعکس باشه و سیستم به برق نباشه . برای نتیجه مطلوب بهتره بالای 5 ساعت تو این حالت باشه .
خنک کننده پردازندتون چیه ؟
یکبار با دقت فن رو باز کنید و cpu رو دوباره جابزنید با دقت .
با سلام خدمت شما دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pixolator برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر با راهنمایی لازم در تاپیک نتیجه ای حاصل نشد . شنبه مادربرد را به خدمات آواژنگ تحویل بدید . در اسرع وقت مادربرد شما بررسی میشه.
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (27-11-15)
خنک کننده ش Noctua NH-U14S 140mm U-Type Tower Cooler
اگر مشکل از سی پی یو باشه که بدبخت می شم
سی پی یو که گارانتی نداره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بازم اگر نتیجه نگرفتم می ره گارانتی دیگه چکار کنم...
|
موارد پست قبل رو انجام بدید . همچنین چک و جا زدن فن و cpu و clear cmos اگر نتیجه نداد ببرید گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pixolator برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک سوالی برام پیش اومد الان
اگر ایراد از همون cpu memory contrloler و یعنی معیوب بودن cpu باشه، ممکنه که بخش های دیگر کامپیوتر مثل رم ها و یا مادر بورد رو خراب کنه از لحاظ سخت افزاریشون یا نه ؟
بخش دیگه رو خیر . شما برد رو فردا ببرید گارانتی اگر برد مشکل نداشته باشه مشخصا باید در قسمت دیگه دنبال ایراد باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pixolator برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks